Een artikel in de krant, <br/>een website, folder,<br/>mailing, jaarverslag,....<br/>Ziet u ook raakvlakken?
Een artikel in de krant,
een website, folder,
mailing, jaarverslag,....
Ziet u ook raakvlakken?

Inloopavond nieuwbouwplan – Vestia Westland

Vestia Westland is voornemens om in het centrum van Maasdijk een nieuwbouwproject te realiseren. Het gaat hier om de laatste fase (fase 4) van het dorpsvernieuwingsplan in Maasdijk. Deze fase is gepland op het al jaren braakliggende terrein tussen Kerkhoflaan, Nassaustraat en Prinses Wilhelminastraat.

Twee gebouwvleugels
Het nieuwbouwproject bestaat uit twee gebouwvleugels en een tussengelegen binnenterrein. In totaal gaat het om 33 appartementen: 19 koop- en 14 huurwoningen in verschillende formaten. In de plint van het gebouw komt het nieuwe multifunctionele wijkcentrum van Vitis Welzijn en enkele winkel- of bedrijfsunits.

Inloopavond  voor omwonenden
Op 30 november vond een inloopavond plaats voor de omwonenden van dit nieuwbouwproject. Raak Communicatie was betrokken bij de organisatie van en de communicatie over deze informatie-avond. Medewerkers van Vestia Westland en projectontwikkelaar Ceres Projecten gaven aan de hand van verschillende informatiepanelen een impressie van het nieuwbouwplan. Gemeente Westland was aanwezig om uitleg te geven over het bestemmingsplan en ook Vitis Welzijn en de architect waren present om zaken toe te lichten.

Meer informatie
Heeft u de inloopavond gemist? Dan kunt u voor meer informatie contact opnemen met de afdeling Klantenservice van Vestia Westland. Het telefoonnummer is (0174) 63 60 50. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 16.30 uur en op vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur.

Bekijk hier een artist impression van de Nieuwbouw Oranjeplein, Maasdijk.