Een artikel in de krant, <br/>een website, folder,<br/>mailing, jaarverslag,....<br/>Ziet u ook raakvlakken?
Een artikel in de krant,
een website, folder,
mailing, jaarverslag,....
Ziet u ook raakvlakken?

Website – Stichting On Wheels

Stichting On Wheels won dit voorjaar de ‘Goede Doelen Actie’ van internetbureau Most Wanted Company. De prijs: een gratis website ter waarde van  ruim € 5.000,– ! Afgelopen maanden is hard gewerkt aan een nieuwe functionele website voor de stichting die zich inzet voor kinderen/jongeren met een ernstige beperking, zoals de ziekte van Duchenne.

Zeer actief
Stichting On Wheels is een enorm actieve stichting die aangepaste vervoer- en kampeermiddelen verhuurt om de kinderen met een ernstige beperking (en hun ouders) ook eens een onbezorgd dagje uit te bezorgen. Daarnaast organiseert de kleine club vrijwilligers diverse activiteiten, zoals ‘Rolling On Wheels’ om geld op te halen voor het goede doel.

Nieuwe website
De nieuwe website is ontwikkeld door Most Wanted Company. Raak Communicatie werkte mee aan de navigatiestructuur en de webteksten van het nieuwe online medium. De Stichting is erg blij met het resultaat en hoopt hiermee enerzijds haar doelgroep beter te kunnen bedienen en anderzijds ook meer sponsors en donateurs te kunnen werven.