Een artikel in de krant, <br/>een website, folder,<br/>mailing, jaarverslag,....<br/>Ziet u ook raakvlakken?
Een artikel in de krant,
een website, folder,
mailing, jaarverslag,....
Ziet u ook raakvlakken?

Business club voor LTC Naaldwijk

Tennisvereniging LTC Naaldwijk start binnenkort met een business club. Om bedrijven en particulieren die de vereniging een warm hart toedragen sterker te binden aan de vereniging. En daarmee natuurlijk tegelijkertijd de continuïteit van de club beter te kunnen waarborgen naar de toekomst.

De leden van de LTC Naaldwijk Business Club betalen een bepaald lidmaatschap en krijgen daar een aantal aantrekkelijke tegenprestaties voor terug. In de vorm van een maandelijkse tennisclinic met relaties, netwerkborrels, maar ook bedrijfsbezoeken en een jaarlijks diner. Verder kunnen de leden ook rekenen op meer naamsbekendheid onder de ca. 1.200 leden van de vereniging. Ze worden namelijk eveneens vermeld op de website in relevante social media berichten en in persberichtgeving.

De financiële middelen die de business club leden bijeen brengen worden onder meer besteed aan activiteiten voor de jeugd, aan toptennis en aan uitbreiding of vernieuwing van faciliteiten op het park.

De faciliteiten op het recent vernieuwde park lenen zich uitstekend voor activiteiten in dit kader. Met de prachtige Van der Ende Hal, het Paviljoen en de vernieuwde en uitgebreide aantal banen is alles binnen handbereik om in een ontspannen sfeer te kunnen ‘net werken’.

Raak Communicatie ontwikkelde in samenwerking met Vormgvr uit ‘s-Gravenzande de brochure voor deze nieuwe verenigingsactiviteit. Interesse in de LTC Naaldwijk Business Club? Mail dan naar businessclub@ltcnaaldwijk.nl.