Een artikel in de krant, <br/>een website, folder,<br/>mailing, jaarverslag,....<br/>Ziet u ook raakvlakken?
Een artikel in de krant,
een website, folder,
mailing, jaarverslag,....
Ziet u ook raakvlakken?

Digitale nieuwsbrief: levendig en betaalbaar!

E-mail marketing is een van de meest kosteneffectieve online marketing tools. Een digitale nieuwsbrief biedt heel veel mogelijkheden om uw doelgroep aan te spreken. Denk aan beeld, muziek en zelfs film. Hierdoor geeft u naast een inhoudelijke boodschap ook een stuk emotie mee aan uw nieuwsbrief. Die emotie draagt weer bij aan de interesse, binding en betrokkenheid van uw doelgroep.


Meetbare resultaten
Ander groot pluspunt van E-mail marketing is de meetbaarheid van de resultaten. Via eenvoudige statistieken ziet u wie welke artikelen of onderdelen geopend heeft en waar wel of juist geen aandacht naar uit gaat. Daar kunt u dan in een volgende uitgave rekening mee houden. Ook zorgt u via de E-mail nieuwsbrief voor traffic naar uw website.

Lage verzendkosten
Het is mogelijk om een op maat gemaakte template te ontwikkelen. Een basisstramien dat goed aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf. Daarna volgt het vullen met tekst en beeld. Dit kunt u volledig aan ons uitbesteden of zelf doen. Het verzenden moet op een professionele manier gebeuren; ook daar helpen wij u graag bij. Leuke bijkomstigheid zijn de lage verzendkosten!