Een artikel in de krant, <br/>een website, folder,<br/>mailing, jaarverslag,....<br/>Ziet u ook raakvlakken?
Een artikel in de krant,
een website, folder,
mailing, jaarverslag,....
Ziet u ook raakvlakken?

Najaarsnummer BEWUST in het LEVEN

Het najaarsnummer van het magazine BEWUST in het LEVEN is exact volgens planning, eind september verschenen. Rond 1 oktober lag het magazine bij zo’n 40.000 Westlandse huishoudens op de mat. Daarnaast is het magazine ook gratis verkrijgbaar op diverse locaties, zoals Op Hodenpijl in Schipluiden, Gezondheidswinkel Biefit in Naaldwijk, Marian’s Kookwinkel in Naaldwijk en diverse Westlandse bibliotheken.


In het blad weer een mooie mix van artikelen over een bewuste(re) leefstijl. Van bewust bewegen, tot bewust eten en van bewust omgaan met energie tot persoonlijke bewustzijnsgroei. In het blad zijn ook diverse leuke lezersaanbiedingen opgenomen. Van gratis golfen tot proefsessies en kortingen voor lichaamsverzorging of de aankoop van biologische schoonmaakmiddelen.

De volgende uitgave van BEWUST in het LEVEN staat gepland voor het voorjaar van 2015. Bedrijven en instellingen die interesse hebben om een bijdrage te leveren met een redactioneel artikel of een advertentie, kunnen zich al melden via info@bewustinhetleven.nl. Raak Communicatie Advies is de uitgever van dit magazine.