Een artikel in de krant, <br/>een website, folder,<br/>mailing, jaarverslag,....<br/>Ziet u ook raakvlakken?
Een artikel in de krant,
een website, folder,
mailing, jaarverslag,....
Ziet u ook raakvlakken?

‘Bewustzijn-dagen’ waren zeer geslaagd!

Vanuit het thema van een ‘bewuste leefstijl’, organiseerden we in november en december weer twee boeiende en leuke ‘BEWUSTZIJN-DAGEN’. Zaterdag 8 november was er een volledig dagprogramma met drie workshops en een heerlijke ‘landelijke’ lunch bij Aan de Gaag in Maasland. De workshops gaan over mindfulness, edelstenen en het labyrint en worden verzorgd door respectievelijk: Marijke van Geest, Leonieke Paalvast en Ineke van der Valk.


Zondag 7 december stond er een ochtendprogramma bij Op Hodenpijl in Schipluiden op het programma. Ook hierbij waren weer drie ervaren professionals betrokken die ieder een deel van het programma voor hun rekening namen: een combinatie van bewust wandelen met George Edelman, ademhalen/kundalini yoga met Raymond Vijverberg en een klankschaalconcert, verzorgd door Birgit Karreman.

Erg leuk om te zien hoe bij deze dagen de kwaliteiten van verschillende mensen gebundeld worden. Raak Communicatie is daarbij verantwoordelijk voor de gehele organisatie en de communicatie.

Meer informatie: www.bewustinhetleven.nl