Een artikel in de krant, <br/>een website, folder,<br/>mailing, jaarverslag,....<br/>Ziet u ook raakvlakken?
Een artikel in de krant,
een website, folder,
mailing, jaarverslag,....
Ziet u ook raakvlakken?

3e LTC Naaldwijk Tennis Magazine

Achter de schermen werken we alweer hard aan de invulling van het 3e LTC Naaldwijk Tennis Magazine. De eerste adverteerders hebben zich gemeld en ook de eerste interviews vonden alweer plaats. Komende weken krijgt het blad snel verder vorm met boeiende artikelen over onder meer Eredivisie tennis, G-tennis, business club, de jeugd, toernooien en nog veel meer!

Interesse om te adverteren, maar nog géén advertentieruimte gereserveerd? Doe dat dan graag alsnog zo snel mogelijk, maar uiterlijk zaterdag 10 januari! Het is al mogelijk om te adverteren met 1/8 pagina voor slechts € 129,– excl. btw. Een 1/4 pagina kost € 249,– en 1/2 pagina € 495,– excl. btw. Bekijk hier de overige mogelijkheden.

Dankzij de kwalitatief hoogwaardige uitstraling van ons magazine en de oplage van wel 10.000 stuks, is dit echt een prachtige manier om uw bedrijf of product onder de aandacht te brengen van het publiek. Het blad komt het gehele jaar in het Paviljoen te liggen en natuurlijk verspreiden we het ook weer onder alle 1.100 leden en alle circa 8.500 huishoudens in heel Naaldwijk. Het totale bereik schatten we op zo’n 25.000 mensen!